اصول چیدمان یک میز ناهارخوری شیک در مهمانی

آیا چیدن میز غذاخوری یک روش استاندارد و همیشگی دارد یا مسئله ای سلیقه ای است؟ آیا مربوط به فرهنگ فرد میزبان می‌شود یا یک نکته بین‌المللی است؟ آیا فقط در خدمات مجالس این مسائل رعایت میشود ؟ موضوع این است که هر قدر میز غذاخوری یا همان ناهارخوری خود را بهتر چیدمان کرده باشید، راحت تر از عهده سرویس دادن به مهمانان خود بر می آیید اما این که مناسب ترین چیدمان برای میز غذاخوری شما کدام است چالشی است است که امروز به آن می پردازیم.
شکل و ظاهر میز نهار خوری
برای تزئین میز ناهارخوری قبل از هر چیز به یک رومیزی نخی، زیر بشقابی یا رانر (نوار پارچه ای با عرض حدود ۶۰ سانتیمتر که وسط میز ناهارخوری قرار گرفته و از دو طرف آویزان می شود) نیاز دارید. چیدمان مناسب کارد، قاشق و چنگال و نیز استفاده از گل‌ها و سایر عناصر تزئینی، از جمله عوامل مهمی است که باعث می‌شود مهمان احساس راحتی داشته و نسبت به صرف غذا ترغیب شود. درواقع شکل و ظاهر میز ناهارخوری، نمایانگر خلاقیت شما برای پذیرایی از میهمان به شیوه‌ای مطلوب است .اصلی‌ترین اقلامی که در میز غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند بشقاب، لیوان، قاشق و چنگال و نمک پاش و فلفل پاش به تعداد کافی است که چیدمان هر یک تابع قوانین خاص است.نخستین اصلی که در چیدمان میز ناهارخوری باید رعایت نمایید این است که وسایل میز را از کل به جزء بچینید. به این ترتیب که باید از لبه‌های میز شروع به چیدن وسایل کرد و کم کم به سمت مرکز میز رسید. توجه به این نکته مهم است که هیچ یک از تزئینات روی میز نباید به اندازه ای بلند باشد که مانع دید افراد دور میز گردد.
چیدمان بشقاب‌ها روی میز نهارخوری
بشقاب‌ غذا خوری (اصلی) را دقیقاً روبه‌روی هر صندلی قرار داده و حتماً به اندازه ۲.۵ سانتی‌متر از لبه میز فاصله دهید. اگر قرار است از ‌مهمانان‌تان با سوپ پذیرایی کنید،بشقاب‌های گود را داخل بشقاب‌های تخت و دقیقا در وسط آن بگذارید. همچنین وسط میز را برای قرار دادن ظرف غذاهای اصلی خالی بگذارید.
چیدمان بشقاب سالاد روی میز نهارخوری
بعد از بشقاب غذا خوری، نوبت بشقاب سالاد است که میتواند در قسمت وسط این بشقاب یا سمت چپ بشقاب اصلی قرار گیرد.
چیدمان بشقاب سوپ‌خوری روی میز نهارخوری
بشقاب سوپ‌خوری، وسط بشقاب اصلی و بر روی بشقاب سالاد قرار می‌گیرد.
چیدمان لیوان‌ و تنگ آب روی میز نهارخوری
محل قرارگیری لیوان‌ها در سمت راست و بالای بشقاب‌ها است. بهتر است برای هر مهمان دو لیوان در نظر گرفته شود، اگر می‌خواهید از دو سایز لیوان روی میز ناهارخوری تان استفاده کنید آنها را به ترتیب بلندی از چپ به راست، بالای کارد در سمت راست بگذارید. تنگ آب یا نوشیدنی را می توانید در سمت راست میز در حد فاصل بشقاب های اصلی روبروی هم قرار داد.
چیدمان کارد، قاشق و چنگال روی میز نهارخوری
کارد را باید طوری روی میز قرار داد که لبه تیز آن رو به بشقاب باشد در صورتی که چند نوع کارد و چنگال و قاشق مورد احتیاج باشد، باید آنها را به ترتیب استفاده چید. قاشق درسمت راست بشقاب، در کنار کارد و چنگال در سمت چپ بشقاب قرار می گیرد.
چیدمان کاسه ماست و ترشی روی میز نهارخوری
محل قرارگیری کاسه ماست و ترشی در سمت راست و بالای بشقاب اصلی است. (یعنی بین لیوان و بشقاب)
چیدمان دستمال سفره روی میز نهارخوری
دستمال سفره را می‌توان داخل بشقاب‌ها و یا حتی سمت چپ بشقاب و زیر چنگال قرار داد، که البته از نظر زیبایی‌شناسی بهتر است که داخل بشقاب‌ها قرار بگیرد.
استفاده از عناصر تزیینی روی میز نهارخوری
برای اینکه میز ناهارخوری، عالی جلوه کند، عناصری مانند گلدان و شعمدان ها که در وسط میز قرار می گیرند می تواند گزینه مناسبی باشد، که البته ارتفاع آن ها‌ نباید آنقدر بلند باشد که مانع دید افرادی که روبه روی هم نشسته‌اند گردد. همچنین می‌توان از سبد گل یا میوه نیز برای تزیین میز استفاده کرد، نمکدان و فلفل پاش ها را نیز کنار بشقاب سالاد روی میز نهارخوری قرار دهید.
چیدمان دیس غذای اصلی، ظرف سوپ و سالاد روی میز نهارخوری
دیس و ظرف سوپ و سالاد باید در وسط میز قرار گیرد، طوری که برای همه مهمان‌ها قابل دسترسی باشد و بتوانند به‌راحتی از غذای اصلی، سوپ و سالاد سرو کنند.

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

خدمات و محصولات تولیدی

گروه تولیدی ‹‹ بهکام ››،لیوان کاغذی ، لیوان تبلیغاتی
گروه صنعتی تجاری ماروت، فروش دستگاه لیوان کاغذی تولید لیوان کاغذی
انواع کفپوش مهد کودک ساخت شرکت ارسون فوم